Citrusový pektin Grešík

- 20%
Citrusový pektin Grešík (1)
Výprodej

Citrusový pektin se používá jako želírující látka při  výrobě zavařenin. Dávkování při výrobě džemů: Ovoce se krátce povaří, pak se přidá na 1 kg ovoce 3 - 4 lžičky (7 - 10 g) pektinu smíchaného se 3 - 4 lžičkami cukru,… Více informací

 Skladem 2 ks
70
Před slevou:
88
ks
Výrobce:
Valdemar Grešík - NATURA s.r.o. (CZ)
Katalogové číslo:
Z-PPK-1
Záruka:
uvedena na obalu
Přidat k porovnání

Citrusový pektin se používá jako želírující látka při  výrobě zavařenin.

Dávkování při výrobě džemů: Ovoce se krátce povaří, pak se přidá na 1 kg ovoce 3 - 4 lžičky (7 - 10 g) pektinu smíchaného se 3 - 4 lžičkami cukru, povaří se 5 minut a pak se přidá dle chuti případně další cukr. Poté se vaří do zhoustnutí. Přidání citrónové šťávy zlepší tuhnutí džemů.

Doporučené skladování: sucho, chlad

Baleno: plastový kelímek

Uživatelská recenze produktu Citrusový pektin Grešík

Vlastníte tento produkt? Chcete se podělit s ostatními o svých zkušeností? Neváhejte a ohodnoťte produkt.

Napsat recenzi
Hodnocení produktu
0% Hodnotilo 0 uživatelů